Afișez toate cele 25 de rezultate

Cum să luați articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anumit articol ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă precizeaza câteva feluri de a cumpăra CAM online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Pe de alta parte, veți învăța cum să actionati în situația retururilor.

Cumpărând de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când luații CAM, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați CAM online, este esențial să determinați costul de expediere înainte de a lansa comanda fiindcă există mai multe criterii pe care trebuie
a ii aveti in vedere, spre exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt adesea disponibile și prin mijlocirea anumitor asociații de transport.
Locația unde se va realiza transportul va poate fi de folos fiindcă companiile de transport au în mod normal costuri semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi recompense în stransa legatura cu fluxul livrarilor.

Costurile de expediere pot fi un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, de aceea, veți face cumparaturile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați CAM de pe internet, categoric doriți să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara CAM în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.