Cum Functioneaza?

Inainte de a porni la drum, este important sa ne cunoastem, sa identificam nevoile individuale si sa stabilim o serie de obiective.

Vom incepe cu o evaluare completa a starii tale de sanatate, a statusului nutritional si metabolic, si cu identificarea obiceiurilor alimentare. Analiza compozitiei corporale se realizeaza cu ajutorul unui cantar performant, care foloseste tehnologia BIA – analiza bioimpedantei. In functie de toate acestea, vom stabili liniile generale ale programului de nutritie personalizat.

Iti recomand efectuarea unui set de analize medicale, pentru a intelege mai bine situatia sanatatii tale in acest moment. Analizele de baza se pot face gratuit, cu trimitere de la medicul de familie. Acestea includ: hemoleucograma completa, colesterol total (HDL si LDL), trigliceride, glicemie, ALT, AST, creatinina, uree, sideremie, magneziu seric, calciu seric – ionic si total, gamaGT, VSH, TSH.

Dupa aceasta sedinta de evaluare, incepem programul personalizat de nutritie. Ne vom intalni saptamanal, pentru a monitoriza cat mai indeaproape progresul si efectele dietei, si de a adapta recomandarile in functie de evolutia greutatii si de eventualele provocari pe care le intampini. Orice schimbare aduce cu ea anumite obstacole. Impreuna, vom identifica solutii potrivite pentru depasirea acestora. Motivatia este cheia succesului, iar eu te voi ajuta sa ti-o mentii la cote inalte.

Nu uita, sanatatea este un stil de viata!