Afișez toate cele 3 rezultate

 • BioSunLine Dexangio, 30 comprimate

  BioSunLine Dexangio, 30 comprimate

  La Biosunline comprimatele cu diosmina si hesperidina sunt produse din materii prime standardizate, atent selectionate, aprobate si avizate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (INCDBA), iar productia acestora se deruleaza in conformitate cu standardele sistemului de buna practica de fabricatie a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice). In acest fel iti garantam siguranta si calitatea inalta a produsului Dexangio.Dexangio, prin ingrediente sale active, diosmina si hesperidina: ajuta la functionarea normala a venelor, in special la nivelul membrelor inferioare.Beneficii BioSunLine Dexangio:ajuta la functionarea normala a venelor,in special la nivelul picioarelor,fara conservanti, coloranti si indulcitori artificiali,mentinerea tonusului normal al peretilor vasculari,sustinerea circulatiei venoase,functionarea normala a sistemului venos,Ingrediente BioSunLine Dexangio:Fiecare comprimat contine diosmina micronizata 450 mg si complex bioflavonoidic din fruct de Portocal-amar (Citrus aurantium) standardizat la 80 % Hesperidina 62.5 mg si excipienti.Mod de administrare BioSunLine Dexangio:Mod de utilizare: 1-2 comprimate in timpul meselor.

  La Biosunline comprimatele cu diosmina si hesperidina sunt produse din materii prime standardizate, atent selectionate, aprobate si avizate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (INCDBA), iar productia…
 • Dexangio, 30 comprimate, BioSunLine

  Dexangio, 30 comprimate, BioSunLine

  Dexangio contribuie la sustinerea circulatiei venoase, indeosebi la nivelul picioarelor.

   

  Dexangio contribuie la sustinerea circulatiei venoase, indeosebi la nivelul picioarelor.  
 • Dexangio, BioSunLine, 30 comprimate

  Dexangio, BioSunLine, 30 comprimate

  DEXANGIO 30CPR Dexangio – produs cu diosmina si hesperidina, in fractie flavonoidica micronizata. Sustine circulatia venoasa, indeosebi la nivelul picioarelor. Fara conservanti, coloranti, lactoza si gluten.

  DEXANGIO 30CPR Dexangio - produs cu diosmina si hesperidina, in fractie flavonoidica micronizata. Sustine circulatia venoasa, indeosebi la nivelul picioarelor. Fara conservanti, coloranti, lactoza si gluten.