Afișez toate cele 3 rezultate

 • Biscuiti dietetici cioco-migdale, 200g, Gerble Expert Dietetic

  Biscuiti dietetici cioco-migdale, 200g, Gerble Expert Dietetic

  Biscuiti cu ciocolata si migdale, bogati in magneziu, sursa de fibre. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome exclusiv naturale.  

   

   

  Biscuiti cu ciocolata si migdale, bogati in magneziu, sursa de fibre. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome exclusiv naturale.      
 • Biscuiti dietetici cu mere si alune, 230g, Gerble Expert Dietetic

  Biscuiti dietetici cu mere si alune, 230g, Gerble Expert Dietetic

  Biscuiti cu mere si alune de padure, cu continut redus de sare, cu vitamine B1.B2, B9 si E,  PP si B6. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome exclusiv naturale. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

   

   

  Biscuiti cu mere si alune de padure, cu continut redus de sare, cu vitamine B1.B2, B9 si E,┬á PP si B6. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome…
 • Biscuiti dietetici cu quinoa si cacao, 132g, Gerble Expert Dietetic

  Biscuiti dietetici cu quinoa si cacao, 132g, Gerble Expert Dietetic

  Biscuiti cu ciocolata si quinoa, bogati in fibre, sursa de magneziu vitamina E. Magneziul contribuie la un metabolism energetic normal si la diminuarea oboselii, vitamina E are rol antioxidant si de protejare a celulelor impotriva stresului oxidativ. 

   

   

  Biscuiti cu ciocolata si quinoa, bogati in fibre, sursa de magneziu vitamina E. Magneziul contribuie la un metabolism energetic normal si la diminuarea oboselii, vitamina E are rol antioxidant si…