Afișez toate cele 13 rezultate

 • 3050 Doina Emulsie cu Extract de Castraveti, 150 ml

  3050 Doina Emulsie cu Extract de Castraveti, 150 ml

  Doina Emulsie cu Extract de Castraveti este ideala pentru tenurile mixte si grase, emulsia demachianta curata in profunzime si hraneste tenul. Beneficii Doina Emulsie cu Extract de Castraveti:Curata in profunzime si hraneste tenul.Mod de utilizare Doina Emulsie cu Extract de Castraveti: Aplicati dimineata si seara prin miscari circulare pe fata, gat si decolteu, cu ajutorul unui disc demachiant. 

  Doina Emulsie cu Extract de Castraveti este ideala pentru tenurile mixte si grase, emulsia demachianta curata in profunzime si hraneste tenul.┬áBeneficii┬áDoina Emulsie cu Extract de Castraveti:Curata in profunzime si hraneste…
 • 3080 Doina Emulsie cu Laptisor de Matca, 200ml

  3080 Doina Emulsie cu Laptisor de Matca, 200ml

  Doina Emulsie cu Laptisor de Matca┬áse recomanda tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere, cat si pentru ingrijire.Beneficii┬áDoina Emulsie cu Laptisor de Matca:Folosind Emulsia cu Laptisor de matca Doina, pielea dumneavoastra va fi hranita, hidratata si catifelata.Mod de utilizare┬áDoina Emulsie cu Laptisor de Matca:Pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.┬áIngrediente┬áDoina Emulsie cu Laptisor de Matca:Datorita continutului de Laptisor de Matca, asociat cu vitaminele A si F, emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea. Laptisorul de Matca este cunoscut sub denumirea de ÔÇťelixir al tineretiiÔÇŁ, are proprietati nutritive si regenerante incontestabile.

  Doina Emulsie cu Laptisor de Matca┬áse recomanda tuturor tipurilor de ten, atat pentru demachiere, cat si pentru ingrijire.Beneficii┬áDoina Emulsie cu Laptisor de Matca:Folosind Emulsia cu Laptisor de matca Doina, pielea…
 • 3090 Doina Lapte cu Ulei de Galbenele, 200ml

  3090 Doina Lapte cu Ulei de Galbenele, 200ml

  Beneficii┬á3090 Doina Lapte cu Ulei de Galbenele:Laptele este destinat ├«ndep─ârt─ârii cu delicate╚Ťe a produselor de machiaj ╚Öi impurit─â╚Ťilor de pe suprafa╚Ťa pielii, put├ónd fi folosit ├«n acela╚Öi timp ╚Öi ca produs de ├«ngrijire corporal─â.Ingrediente┬á3090 Doina Lapte cu Ulei de Galbenele:Uleiul de g─âlbenele este un ingredient care se bucur─â de o mare notorietate, fiind cunoscut ├«nc─â din antichitate pentru beneficiile sale, av├ónd propriet─â╚Ťi calmante, epitelizante ╚Öi antiinflamatoare.

  Beneficii┬á3090 Doina Lapte cu Ulei de Galbenele:Laptele este destinat ├«ndep─ârt─ârii cu delicate╚Ťe a produselor de machiaj ╚Öi impurit─â╚Ťilor de pe suprafa╚Ťa pielii, put├ónd fi folosit ├«n acela╚Öi timp ╚Öi ca…
 • 3320 Doina Lapte Vitaminizant Antistres, 200 ml

  3320 Doina Lapte Vitaminizant Antistres, 200 ml

  Doina Lapte Vitaminizant Antistres este recomandat pentru demachierea, curatarea si vitaminizarea tenului de orice tip sau ca produs de intretinere corporala. Prin compozitia bogata in vitaminele C si E, produsul hraneste pielea si reduce efectele nocive ale stresului cotidian.Mod de utilizare┬áDoina Lapte Vitaminizant Antistres:Pentru demachiere se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijire corporala se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.Ingrediente┬áDoina Lapte Vitaminizant Antistres:Laptele nutritiv Doina Antistres hraneste pielea si reduce efectele stresului cotidian, datorita celor doua vitamine pe care le contine:┬áVitamina C┬áÔÇô antioxidant hidrosolubil si┬áVitamina E┬áÔÇô antioxodant liposolubil.┬á

  Doina Lapte Vitaminizant Antistres este recomandat pentru demachierea, curatarea si vitaminizarea tenului de orice tip sau ca produs de intretinere corporala. Prin compozitia bogata in vitaminele C si E, produsul…
 • Crema nutritiva vitaminizanta Doina, 75 ml

  Crema nutritiva vitaminizanta Doina, 75 ml

  DOINA – crema nutritiva vitaminizanta 75 ml Continutul de vitamina E previne procesele oxidative si contribuie la regenerarea pielii.

  DOINA - crema nutritiva vitaminizanta 75 ml Continutul de vitamina E previne procesele oxidative si contribuie la regenerarea pielii.
 • Crema nutritiva vitaminizanta Doina, 75 ml

  Crema nutritiva vitaminizanta Doina, 75 ml

  DOINA – crema nutritiva vitaminizanta 75 ml Continutul de vitamina E previne procesele oxidative si contribuie la regenerarea pielii.

  DOINA - crema nutritiva vitaminizanta 75 ml Continutul de vitamina E previne procesele oxidative si contribuie la regenerarea pielii.
 • Crema nutritiva vitaminizanta Doina, 75ml, Farmec

  Crema nutritiva vitaminizanta Doina, 75ml, Farmec

  Prin formularea sa echilibrata, cu un continut apreciabil de glicerina, ulei mineral, ceruri naturale si sintetice, Doina ÔÇô Crema nutritiva vitaminizanta furnizeaza pielii cantitatea optima de substante

  Prin formularea sa echilibrata, cu un continut apreciabil de glicerina, ulei mineral, ceruri naturale si sintetice, Doina ÔÇô Crema nutritiva vitaminizanta furnizeaza pielii cantitatea optima de substante
 • Doina – Lapte Cu Ulei De Galbenele 200ml

  Doina – Lapte Cu Ulei De Galbenele 200ml

  DOINA – lapte cu ulei de galbenele 200 ml Ideal pentru demachiere. Pentru orice tip de ten. Hr─âne╚Öte ╚Öi catifeleaz─â pielea.

  DOINA - lapte cu ulei de galbenele 200 ml Ideal pentru demachiere. Pentru orice tip de ten. Hrănește și catifelează pielea.
 • Doina Lapte nutritiv vitaminizant, 200 ml

  Doina Lapte nutritiv vitaminizant, 200 ml

  Laptele nutritiv vitaminizant Doina de la Farmec este un produs cu peste 40 de ani de traditie pe piata cosmeticelor din Romania. Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat atat pentru demachiere, cat si pentru etapa finala in procesului de ingrijire dedicata hranirii pielii. Studiile arata ca noua din zece femei apreciaza Laptele Doina.Beneficiile Laptelui nutritiv vitaminizant Doina:ÔÇó┬á┬á ┬áelimina impuritatile si inlatura chiar si cele mai rezistente urme de machiaj,ÔÇó┬á┬á ┬áhidrateaza si revitalizeaza tenul,ÔÇó┬á┬á ┬áprotejeaza dermul de agresiunea factorilor externi (raze solare, ger, vant etc.),ÔÇó┬á┬á ┬ácalmeaza pielea iritata dupa plaja.Ingredientele Laptelui nutritiv vitaminizant Doina:ÔÇó┬á┬á ┬áVitamina A, ÔÇó┬á┬á ┬áVitamina F,ÔÇó┬á┬á ┬áAcid stearic,ÔÇó┬á┬á ┬áGeraniol,ÔÇó┬á┬á ┬áCeara alba de albine.Mod de utilizare:Atunci cand este folosit sub forma de demachiant, Laptele nutritiv vitaminizant Doina de la Farmec se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.

  Laptele nutritiv vitaminizant Doina de la Farmec este un produs cu peste 40 de ani de traditie pe piata cosmeticelor din Romania. Se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat…
 • Emulsie cu extract de castraveti Doina, 150ml, Farmec

  Emulsie cu extract de castraveti Doina, 150ml, Farmec

  Ideala pentru tenurile mixte si grase, emulsia demachianta curata in profunzime si hraneste tenul. Curata in profunzime si hraneste tenul.

   

   

  Ideala pentru tenurile mixte si grase, emulsia demachianta curata in profunzime si hraneste tenul. Curata in profunzime si hraneste tenul.    
 • Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200ml, Farmec

  Emulsie cu laptisor de matca Doina, 200ml, Farmec

  Datorita continutului de Laptisor de Matca, asociat cu vitaminele A si F, emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea. Laptisorul de Matca este cunoscut sub denumirea de ÔÇťelixir al tineretiiÔÇŁ, are proprietati nutritive si regenerante incontestabile.

   

  Datorita continutului de Laptisor de Matca, asociat cu vitaminele A si F, emulsia stimuleaza activitatea biochimica de la nivelul celulei, hidrateaza si protejeaza pielea. Laptisorul de Matca este cunoscut sub…
 • Lapte cu ulei de galbenele Doina, 200ml, Farmec

  Lapte cu ulei de galbenele Doina, 200ml, Farmec

  Laptele este destinat indepartarii cu delicatete a produselor de machiaj si impuritatilor de pe suprafata pielii, putand fi folosit in acelasi timp si ca produs de ingrijire corporala.

   

  Laptele este destinat indepartarii cu delicatete a produselor de machiaj si impuritatilor de pe suprafata pielii, putand fi folosit in acelasi timp si ca produs de ingrijire corporala.  
 • Lapte nutritiv vitaminizant Doina Clasic, 200 ml

  Lapte nutritiv vitaminizant Doina Clasic, 200 ml

  DOINA – lapte nutritiv vitaminizant Clasic 200 ml Laptele Doina este un produs care se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat atat pentru etapa de demachiere, cat si pentru etapa de hidratare.

  DOINA - lapte nutritiv vitaminizant Clasic 200 ml Laptele Doina este un produs care se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat atat pentru etapa de demachiere, cat si pentru…