Afișez toate cele 3 rezultate

 • Pediakid Transit Doux sirop cu gust de mar verde, 125 ml

  Pediakid Transit Doux sirop cu gust de mar verde, 125 ml

  Pediakid Transit Doux sirop amelioreza constipatia, contribuie la reglarea tranzitului digestiv.Supliment alimentar pe baza de plante, cu aroma de mere verzi, fara glutenExtracte de plante (Smochina, Pruna, Anghinare, Tamarind, Revent) fibre prebiotice de Acacia, nectar de agave si concentrat natural de mereSiropul Pediakid Tranzit Doux asociaz─â ingrediente active naturale eficiente ├«n reglarea micilor perturb─âri ce pot surveni ├«n dinamica tranzitului digestiv ╚Öi ├«n favorizarea men╚Ťinerii unei igiene intestinale optime.Beneficii Pediakid Transit Doux sirop:Prunele si smochinele sunt bogate in fibre solubile ┼či insolubile, favorizeaz─â hidratarea scaunului si regularizarea tranzitului.Tamarind ┼či Revent au efect laxativAnghinarea stimuleaz─â secre╚Ťia biliar─â.fibrele prebiotice de Acacia, au efect bifidogen, contribuie la re-echilibrarea florei intestinale ┼či asigur─â o biodisponibiliate optimal─â principiilor activi.Siropul poate fi recomandat pentru a completa alimenta╚Ťia copiilor, ├«ncep├ónd din momentul diversific─ârii alimenta╚Ťiei, p├ón─â la varsta adolescen╚Ťei.Pediakid Transit Doux sirop are gust de mere verzi, ╚Öi este apreciat de copii.Ingrediente┬áPediakid Transit Doux sirop:Sirop de Agave (Agave americana) 40%, ap─â purificat─â. fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Smochine, Prune, frunze de Anghinare, fructe de Tamarind, radacini de Dragavei) 7,5%, concentrat natural de m─âr (Malus pumila), arom─â de m─âr verde, corector de aciditate, acid citric, conservant: sorbat de potasiu, gluconat de magneziu.Informa╚Ťii nutri╚Ťionale /20 ml. (4 linguri╚Ťe)Extract de Smochin─â (Ficus carica) 365 mgExtract de Prun─â (Prunus domestica) 365 mgExtract de Anghinare (Cynara scolymus) 365 mgExtract de Tamarind (Tamarindus indica) 365 mgExtract de Dragavei (Rumex crispus) 365 mgAceste valori pot ├«nregistra u╚Öoare varia╚Ťii, observate frecvent la produsele pe baz─â de planteMod┬áde utilizare Pediakid Transit Doux sirop:Poate fi administrat pe cale oral─â, imediat ce alimenta╚Ťia copilului este diversificat─â.A se agita ├«nainte de administrare.├Änainte de 5 ani: c├óte o linguri╚Ť─â de sirop, de dou─â ori pe zi, dupa mas─â.Peste 5 ani: c├óte dou─â linguri╚Ťe de sirop, de dou─â ori pe zi, dupa mas─â.A nu se dep─â┼či doza recomandat─â pentru consumul zilnic.Pentru a ob╚Ťine eficacitatea optim─â se recomand─â utilizarea ├«n cure de maxim 10 zile ┼či reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie.Produsul poate fi utilizat ╚Öi de adul╚Ťi ╚Öi adolescen╚Ťi cu v├órsta de peste 15 ani.Precau╚Ťii: Produsul este un supliment alimentar ╚Öi nu trebuie s─â ├«nlocuiasc─â o diet─â variat─â ╚Öi echilibrat─â ╚Öi un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos. A se p─âstra flaconul la ad─âpost de lumin─â ╚Öi caldur─â. A se p─âstra flaconul la frigider dup─â deschidere. A se consuma, de preferin╚Ť─â, ├«nainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se l─âsa la ├«ndemana ╚Öi la vederea copiilor mici.

  Pediakid Transit Doux sirop amelioreza constipatia, contribuie la reglarea tranzitului digestiv.Supliment alimentar pe baza de plante, cu aroma de mere verzi, fara glutenExtracte de plante (Smochina, Pruna, Anghinare, Tamarind, Revent)…
 • ╚śampon echilibrant Extra Doux, Ducray, 200 ml

  ╚śampon echilibrant Extra Doux, Ducray, 200 ml

  DUCRAY SAMPON EXTRA DOUX *200ML Sampon dermato-protector indicat pentru Igiena zilnica a parului normal si delicat al intregii familii.

  DUCRAY SAMPON EXTRA DOUX *200ML Sampon dermato-protector indicat pentru Igiena zilnica a parului normal si delicat al intregii familii.
 • Sirop cu gust de mar verde Transit Doux, Pediakid, 125 ml

  Sirop cu gust de mar verde Transit Doux, Pediakid, 125 ml

  Pediakid sirop Transit Doux*125ml INE Ameliorez─â constipa╚Ťia, contribuie la reglarea tranzitului digestiv. Supliment alimentar pe baz─â de plante, cu arom─â de mere verzi, f─âr─â gluten.

  Pediakid sirop Transit Doux*125ml INE Ameliorez─â constipa╚Ťia, contribuie la reglarea tranzitului digestiv. Supliment alimentar pe baz─â de plante, cu arom─â de mere verzi, f─âr─â gluten.