Afișez toate cele 3 rezultate

 • GEL ANTICELULITIC 150ML , Dr. Soleil

  GEL ANTICELULITIC 150ML , Dr. Soleil

  GEL ANTICELULITIC 150ML

  GEL ANTICELULITIC 150ML
 • GEL CURATARE FATA 3 IN1 200ML , Dr. Soleil

  GEL CURATARE FATA 3 IN1 200ML , Dr. Soleil

  GEL CURATARE FATA 3 IN1 200ML Acest gel spumant hipoalergenic, slab parfumat, este indicat ├«n special pentru cur─â╚Ťarea tenului mixt ╚Öi gras, dar poate fi folosit ╚Öi pentru tenul sensibil.

  GEL CURATARE FATA 3 IN1 200ML Acest gel spumant hipoalergenic, slab parfumat, este indicat ├«n special pentru cur─â╚Ťarea tenului mixt ╚Öi gras, dar poate fi folosit ╚Öi pentru tenul sensibil.
 • SAMPON ANTIPARAZITAR 200ML , Dr. Soleil

  SAMPON ANTIPARAZITAR 200ML , Dr. Soleil

  SAMPON ANTIPARAZITAR 200ML Samponul Antiparazitar de la Dr. Soleil este un produs de inalta eficienta, destinat combaterii tuturor formelor de pediculoza (distruge paduchii si ouale acestora). Poate fi utilizat si in tratamentul scabiei, ca sampon pentru dus.

  SAMPON ANTIPARAZITAR 200ML Samponul Antiparazitar de la Dr. Soleil este un produs de inalta eficienta, destinat combaterii tuturor formelor de pediculoza (distruge paduchii si ouale acestora). Poate fi utilizat si…

Cum să achizitionati articole în ofertă online

Chiar dac─â dori╚Ťi s─â achizitionati un anumit produs fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, pute╚Ťi utiliza internetul ├«n avantajul dvs. Acest articol v─â descrie c├óteva feluri de a ob╚Ťine DR. SOLEIL online, inclusiv cum s─â g─âsi╚Ťi cel mai bun magazin ╚Öi s─â evita╚Ťi plata unor taxe mari de expediere. Pe de alta parte, ve╚Ťi afla ce ave╚Ťi de f─âcut ├«n cazul ├«n care dori╚Ťi sa returnati ceva.

Cump─âr├ónd dintr-un magazin online ├«n care po╚Ťi avea ├«ncredere.
Atunci c├ónd achizitionatii DR. SOLEIL, este esen╚Ťial s─â sa fi╚Ťi convins c─â site-ul este de ├«ncredere. De╚Öi a╚Ťi putea fi ├«nc├óntat s─â face╚Ťi clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui s─â fi╚Ťi con╚Ötien╚Ťi de posibilele semnale care ar trebui s─â v─â avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente ╚Öi nu stapaneste limba romana poate s─â nu fie o afacere legitim─â. Aceste site-uri ar putea ├«ncerca s─â fure informa╚Ťiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci c├ónd cump─âra╚Ťi DR. SOLEIL online, este necesar s─â cunoasteti taxele de transport ├«nainte de a lansa comanda pentru ca fiindc─â mai multe criterii pe care trebuie
sa ii lua╚Ťi in calcul, de exemplu: zona de expediere ╚Öi greutatea. Acestea vor influen╚Ťa taxele de transport. Un magazin online care se livreaz─â numai pe plan intern este probabil s─â aib─â taxe de transport mai mici comparativ cu unul care livreaz─â interna╚Ťional.

Dac─â volumul ╚Öi/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil s─â pute╚Ťi ob╚Ťine o tax─â de expediere mai redus─â dac─â lansa╚Ťi, pentru mai multe articole, o unic─â comanda unui unic magazin.
Reducerile de transport sunt de multe ori intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de transport.
Loca╚Ťia unde se va efectua transportul va poate fi de folos pentru ca companiile de transport au ├«n mod normal tarife reduse pentru cumparatori din ora╚Öele mari cum ar fi: Bucure╚Öti, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Bra╚Öov, Boto╚Öani, Constanta, Timi╚Öoara, Craiova, Miercurea Ciuc, T├órgu Jiu, Bac─âu, Br─âila, Gala╚Ťi etc.
Pute╚Ťi ave╚Ťi ├«n vedere, ├«n acela╚Öi timp s─â v─â al─âtura╚Ťi unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare ├«n stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere pot fi un factor descurajant major pentru achizi╚Ťiile online, dar cu pu╚Ťin efort sunt modalit─â╚Ťi de a mic╚Öora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea num─ârului de livrari si, ca atare, ve╚Ťi face achizi╚Ťiile mai convenabile ╚Öi pute╚Ťi economisi bani.

Retururi mereu simple

├Än cazul ├«n care cump─âra╚Ťi DR. SOLEIL online, categoric vreti s─â ave╚Ťi un mod de procesare la indemana ├«n ceea ce prive╚Öte retururile.
Aceasta chestiune va face achizi╚Ťiile mai confortabile pentru clien╚Ťi ╚Öi va ajuta magazinele de pe internet s─â men╚Ťin─â costuri sc─âzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clien╚Ťi vor un proces de returnare f─âr─â probleme, iar 47% vor o etichet─â de retur u╚Öor de ata╚Öat la colet. Investi╚Ťia ├«ntr-un proces de returnare simplificat poate duce la o cre╚Ötere cu 12% a satisfac╚Ťiei clien╚Ťilor ╚Öi o sc─âdere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returul produselor și bunurilor.
├Än acela╚Öi timp exist─â ╚Öi destule care au reguli mai indulgente. Mul╚Ťi comercian╚Ťi cu am─ânuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercian╚Ťilor cu am─ânuntul solicit─â dovada achizi╚Ťiei ├«nainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitan╚Ťe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dac─â cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate ├«nc─âlca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei ├«l considera un serviciu bun pentru clien╚Ťi.

O cale extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea s─â v─â asigura╚Ťi c─â descrierea produsului ╚Öi imaginile acestuia sunt c├ót mai descriptive posibil ╚Öi va ofer─â toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din Rom├ónia pentru a putea achizitiona DR. SOLEIL ├«n cele mai bune condi╚Ťii posibile ╚Öi ├«n cea mai mare siguran╚Ťa.